Huis > Nieuws > Inhoud
Global lassen verbruiksartikelen markt 2015-2019 onderzoek en markten
Mar 11, 2016

De mondiale markt voor lassen verbruiksartikelen wordt verwacht te groeien met een CAGR van 5,5% in termen van inkomsten in de periode 2015-2019.

Lassen is het proces van soortgelijke metalen samen te voegen. Het is een van de methoden van het maken van hoge sterkte gewrichten van twee of meer verschillende delen.

De belangrijkste trends te volgen tijdens deze periode zou de nieuwe technologieën worden ontwikkeld in de industrie, met name die welke zijn ontworpen om het lassen van dikke metalen gewrichten. Bovendien, de industrie is het aanvaarden van automatisering in verschillende stadia van het lassen en voorzien wij de ontwikkeling van de automatiseringssoftware en robots als levensvatbare trends die de industrie in de prognoseperiode zal beïnvloeden.

Volgens het rapport is één van de primaire coureurs in de mondiale markt voor lassen verbruiksartikelen de stijging van de bouwactiviteiten in de hele wereld.

Verder wordt in het verslag staat dat de trage goedkeuring van geavanceerde technologieën, met name in ontwikkelingslanden, een uitdaging voor de markt vormt.