Huis > Nieuws > Inhoud
Metaalpoeder industrieën Federatie namen Lifetime Achievement Award winnaar
Mar 14, 2016

Metalen poeder industrieën Federatie, Princeton, N.J., heeft gekozen voor William F. Jandeska Jr., FAPMI, voorzitter van de Midwest metallurgische Ltd. en project manager voor het Center for poedermetallurgie technologie, waarnaar de Kempton H. Roll PM Lifetime Achievement Award.

Jandeska heeft ontwikkeld innovatieve componenten en relaties tussen leveranciers en leveranciers op het gebied van poedermetallurgie (PM). Hij heeft de voortdurende groei van PM voor meer dan 44 jaar via de gemeenschappelijke betrokkenheid van deel fabrikanten en de eindgebruiker-Gemeenschap, die duidelijk door zijn steun en leiderschap activiteit in MPIF, APMI, SAE en ASM is bevorderd. Een aantal awards heeft ontvangen, medevoorzitter industrieconferenties en technische planken, en schreef en presenteerde hij tal van papieren op industrie evenementen.

Begin van zijn carrière als stagiair bij de U.S. Steel en Caterpillar trekker, werkte Jandeska terwijl het voltooiing van zijn bachelor, master en doctoraal graden van de Universiteit van Illinois. Na het voltooien van zijn graden, werkte hij bij algemene Motors onderzoeklaboratoria voor 20 jaar. Hij trad vervolgens GM Global Powertrain groep als manager voor PM technologie en lood onderwerp deskundige voor de PM creativiteit team, posities die hij behield tot aan zijn pensionering in 2006.

De Lifetime Achievement Award erkend individuen met uitstekende prestaties en verwezenlijkingen die hebben besteed hun carrière en een levensduur van betrokkenheid op het gebied van PM en verwante technologieën. Dit is de derde keer de award heeft gekregen sinds haar oprichting in 2007.