Huis > Nieuws > Inhoud
Kleine Gantry CNC vlam / Plasma snijden Machine
May 26, 2016

Kleine Gantry CNC vlam / Plasma snijden Machine

Verwerken van gebruik: metaal-snijden van CNC werktuigmachines

Verkeer methode: lineaire controle

Controle methode: Closed-Loop controle

Numerieke controle: NC

Prestaties classificatie: hoog-beëindigen van CNC werktuigmachines


Productbeschrijving

1) structurele kenmerken:
1. kleine CNC snijmachine gemakkelijk bediend kan worden als een printer en wierp de beperking van cnc technologie. Alleen behoefte aan een gemeenschappelijke computer die beschikt over zowel WindowsXP systeem en CNC snijmachine door USB interface systeemsoftware en bedienen van de machine te snijden geen complexe 2D afbeeldingen op staalplaat.
2. met industriële CNC-systeem, dat de commerciële all-in-One PC vervangen, heeft de bigbee CNC-snijmachine dezelfde functie als Gantry CNC snijmachine.
3. hand-held afstandsbediening, gemakkelijke en veilige bediening.
4. de Kruis lichtbundel kunt u zelf aanpassen automatisch; Hoek met de geleidingen wanneer de machine op elke tijd draait.
5. de geleidingen zijn gemaakt van kogellager staal na warmtebehandeling en nauwkeurig slijpen. Ze waren chroom onder ogen gezien en duurzaam.
6. Kruis balken keurt aluminiumlegering draw vormen van technologie, volumeproductie, licht gewicht, hoge consistentie en duurzaamheid.
7. hecht zijn goedkeuring via-type hijs structuur en de lifter gebruik bal schroef uitgevoerd. De fakkel wordt nooit schudden tijdens het tillen.