Huis > Nieuws > Inhoud
STC voorjaarsbijeenkomst
Mar 13, 2016

EWI van olie andamp; Gas strategische technologie Comité (STC) zal volgend jaar voorjaar vergadering houden op dinsdag, 22 maart, 2016, bij de Houston Marriott Energy Corridor in Houston, Texas. Het doel van deze dag durende vergadering is te presenteren van de resultaten van de huidige programma's, bespreken van de volgende stappen voor die projecten en identificeren van potentiële toepassingsgebieden van werk voor toekomstige projecten om te voldoen aan de materialen die lid worden van de behoeften van de industrie.


Het evenement zal kick-off met een diner opvang maandag 21 maart, bij 6:30 PM, voor STC leden en niet-leden.

Op dinsdag, 22 maart, samen met ons voor een STC leden alleen sessie van 9u -12u, met een welkom andamp; STC Update, Project Updates op de volgende projecten: lassen van hoge sterkte staal plaat voor Offshore toepassingen (54216STC), karakterisering van Las toevoegmaterialen voor Arctic Service (54873STC), en Updates op verwante EWI IRandamp; D Projecten.

Lunch voor leden en niet-leden zal worden geserveerd op de middag op de 22e. Leden en niet-leden zullen genieten van een middag die bestaat uit een korte introductie van de STC, en FY16-projectvoorstellen (inclusief Riser vermoeidheid verbeteringen in het ontwerp, lassen of hoge sterkte staal bekleed Pipe, fractuur taaiheid-Impact Test correlatie en voortzetting van de Arctic Weld verbruikbare Project).